Промените в ЗДДС за 2014 г.

дата: 17.12.2013

лектор: Николина Лазарова

продължителност: 52 мин

гледания: 429

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • Режима на касова отчетност - Каква е неговата цел и причини за налагането му? Какви ще са основните правила за лицата прилагащи този режим? Възможна ли е доброволна регистрация? И Кой може или не може да се възползва? За кои доставки не може да се прилага новия режим? Каква е процедурата по регистрация и дерегистрация? Особености свързани с 4-те  нови протокола, които се издават от лицата, регистрирани за режима. Какъв ще бъде механизмът на отчитане при доставчика?
  • Специален режим с обратно начисляване на ДДС за доставки на зърно. Нови изисквания към протокола по чл.117 от ЗДДС. Преходни разпоредби относно платени аванси за доставки на зърно.
  • Промени в данъчното третиране на лизинга
  • Нови правила за формиране на данъчна основа
  • Други промени в ЗДДС 2014Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: