Инструкции за извършване на онлайн покупка

За да гледате пълен семинар (видео файл) от този сайт, е нужно да го заплатите на обявената в този сайт цена, като преминете през следната процедура:

 1. Регистрация/Вход
  Регистрирате се като потребител на сайта. За целта е нужно да натиснете линка „Регистрация” в най-горната сива лента. Нужно е да попълните 5 полета и да потвърдите. В случай, че вече имате създаден потребителски профил, можете да се логнете в сайта през линка „Вход”, отново в най-горната сива лента на сайта.
 2. Избирате семинар/и за купуване
  Всички налични за купуване семинари могат да бъдат открити на страница „Оналайн семинари” в таба „Моите видео семинари”. Пред всеки отделен семинар има чек-бокс. Маркирайте чек бокса пред семинара/ите които желаете да закупите. След като сте маркирали желаните семинари, натиснете бутона „Добави в кошницата”. Това натискане автоматично ще ви отведе до страница Кошница.
  На този етап системата вече е запомнила вашият избор. Плащането може да се изпълни веднага, но в случай на нужда може и да платите по-късно. За целта ще е нужно да кликнете върху линка „Кошница” в най-горната сива лента на сайта.
 3. Първо потвърждение на поръчката.
  На екран „Кошница” виждате списък на избраните от вас семинари и съответната цена. На този етап може да извадите някой семинар от кошницата, като използвате иконките „Х” в най-дясната част на списъка. Когато сте убедени, че списъкът отгововаря на вашето желание за покупка на видео семинари, натиснете бутона „Купи”.
 4. Избирате метод на плащане
  Купуването на семиар в сайта е възможно по 3 алтернативни начина. Изберете най-удобният за вас като кликнете радио-бутона пред неговото наименование. Имайте предвид, че за да платите през Epay.bg е нужно да имате активен акаунт в тяхната система, а за да платите чрез дебитна или кредитна карта е нужно да имате валидна карта. Прегледайте данните за контакт, които сте оставили още при регистрация в сайта и ако не са коректни ги редактирайте. Те ще се използват единствено при евентуален технически проблем, за връзка с вас. В случай, че желаете да ви бъде издадена фактура, маркирайте чек-бокса „Желая да ми бъде издадена фактура” и попълнете данните в отворителите се полета. Ако има нужда от допълнително пояснение, може да го напишете в полето „Коментар към поръчката”.
  От нататък са възможни 3 сценария, според начина на плащане, който сте избрали:
  1. Плащане по банков път:
   • Потвърждение – Отваря се екран в който виждате списък на семинарите, които предстои да купите, контактните ви данни и коментар (ако сте написали такъв). След като се уверите, че всички данни са коректни, натиснете бутона „Потвърди поръчката”.
   • Финал / Очаква плащане – поръчката ви е приета и ще бъде изпълнена след като получим потвърждение за извършено от вас плащане. Данните за плащане са ви изпратени до email адреса, които сте посочили при регистрация в сайта. В този момент ще ви изпратим и фактурата за извършеното плащане.
  2. Плащане чрез Epay.bg:
   • Потвърждение – Отваря се екран в който виждате списък на семинарите, които предстои да купите, контактните ви данни и коментар (ако сте написали такъв). След като се уверите, че всички данни са коректни, натиснете бутона „Потвърди поръчката”.
   • Прехвърляне в Epay.bg – отваря се екран, в който е нужно да потвърдите че приемате да ви прехвърлим към системата за плащане на Epay.bg. Потвърдете чрез натискане на червеният бутон.
   • Плащане в Epay/bg – отваря се страницата за плащане на Epay.bg. Прегледайте отново данните за плащане. Изберете платежното средство което ще използвате (микросметка, карта и т.н.) и потребителското ви име и парола. Ако всички данни са коректни, натиснете бутона „Плащане”. Плащането започва и след няколко секунди приключва. Отваря се екран с информация за извършеното плащане. Запазете данните от екрана и натиснете „Връщане в сайта на търговеца”.
   • Готово – ако транзакцията през системата на Epay.bg е минала успешно, видео семинарът/ите вече са закупени от вас и са налични за гледане през вашия профил.
  3. Разплащане чрез дебитна/кредитна карта:
   • Потвърждение – Отваря се екран в който виждате списък на семинарите, които предстои да купите, контактните ви данни и коментар (ако сте написали такъв). След като се уверите, че всички данни са коректни, натиснете бутона „Потвърди поръчката”.
   • Плащане в системата на ОББ - отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта.
   • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
   • Готово - При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

След като сте завършили процедурата по плащане, избраните видео семинари са налични за гледане, след като се логнете в сайта, на страница Моите видео семинари на адрес http://www.accounting-seminars.com/users/my_seminars/


Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: