За Академия Булмар

Kreston BulMarСчетоводна Академия БулМар е част от Крестън БулМар, която е създадена с цел да обучава настоящите и бъдещите кадри на най-голямата счетоводна компания в България.

Крестън БулМар оперира в България от 1996 г. и вече е най-голямата счетоводна компания у нас. Днес, ние разполагаме с над 20 офиса в страната, над 200 души персонал и над 3 000 постоянни клиенти.

Крестън БулМар е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и одиторски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 110 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

Крестън БулМар винаги е налагал стандартите в счетоводните услуги в България и широко е споделял своето знание с цялата професионална общност. За последните пет години нашите експерти са публикували над 8 500 професионални статии и становища и са изнесли над 300 тематични семинара.

Повече за Кретън БулМар и всички наши проекти можете да научите на нашия корпоративен сайт.

В Какво Вярваме и Нашата Мисия в Обучението по Счетоводство

Ние вярваме, че ако се повишат теоретичните знания и практическите умения на счетоводителите в България, това ще повиши престижа и оценката за счетоводната професия.

Затова нашата мисия е да подготвяме счетоводители с най-добри теоретични знания и практически умения, които постоянно да издигат авторитета на счетоводната професия и оценката за счетоводния труд.


Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: