Дискусионен панел

дата: 07.04.2015

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 14 мин

гледания: 25

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

 • Когато служител поиска да бъде освободен по чл.327 ал.1 т.1 от КТ каква е процедурата и има ли нужда от разрешение от Инспекцията по труда?
 • Служител е подал молба за прекратяване на ТД по чл. 325 ал.1 т.1 от КТ считано от 18.04.2015 г. В същия ден е подписано споразумение за прекратяването от тази дата. От началото на Април до края на месеца обаче, служителят е в болничен.
  Можем ли да прекратим договора от датата, за която са се договорили въпреки че лицето се намира в болнични?
 • Фирма ще организира конференция. Приходите ще бъдат под формата на такса за регистрация и спонсорство, а разходите ще бъдат формирани от нощувки в хотел, наем зали, обеди и вечери в различни ресторанти, сувенири, печатни материали, информационно обслужване. На спонсорите ще бъдат предоставени най-различни облаги, като например възможност да си поставят банер на събитието. Такса участие включва разходите по престоя на всеки един участник. Участниците ще са фирми от България, ЕС и извън ЕС.
  Спонсорството следва ли да бъде облагано с ДДС? Таксата за участие следва ли да бъде облагана с ДДС?
 • Работник съм с 25 години трудов стаж. Поради битова злополука бях в болнични 11 месеца. По време на болничните ми фирмата закри частта от предприятието, в която работех аз. В момента ми предстои освобождаване от работа с обяснението, че не може да се намери работа за мен. По пътя на логиката мислех, че ще бъда освободена по чл.328. Обясниха ми, че е невъзможно да бъда освободена по този член, а ми предлагат освобождаване по чл.325, ал.1, т.9, или по чл.327, ал1, т.1.
  Какво следва за мен на трудовата борса, ако бъда освободена по някой от тези членове – 4 или 12 месеца? Защо аз трябва да подам молба за освобождаване, като предложението идва от работодателя?  
 • Какви осигуровки се дължат върху обезщетението по чл. 220 от Кодекса на труда?


 • Всички семинари от тази дата

  Постъпване на служител – документи от служителя, трудов договор, длъжностна характеристика и др.

  лектор: Адриана Ноева

  продължителност: 24 мин

  гледания: 81

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Обекти на облагане с ДДС; Доставка на стока и доставка на услуга; Документиране и доказване на доставки; Санкции по ЗДДС;

  лектор: Димитър Пашов

  продължителност: 30 мин

  гледания: 217

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Начин на попълване на справката по чл.73 от ЗДДФЛ; Особености при попълване на някои специфични доходи – нотариуси, наеми, граждански договори и т.н.; Санкции при неправилно...

  лектор: Георги Димитров

  продължителност: 30 мин

  гледания: 43

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Трима експерти отговарят на въпроси по счетоводни, данъчни и осигурителни казуси, поставени от публиката

  лектор: екип експерти (?)

  продължителност: 14 мин

  гледания: 25

  продава се само в пакет
  Купи всички семинари от тази дата

  При пакетно купуване на трите семинара от тази дата, вие ползвате 20% отстъпка спрямо единичната цена. Като допълнителен бонус получавате и дискусионния панел.

  Цена:
  15 лв.

  Купи
  Общо цена:
  0 лв.


Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: