Дискусионен панел

дата: 02.12.2014

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 24 мин

гледания: 87

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

 • Във фирма е намерен автомобил при направена инвентаризация, който не фигурира в оборотната ведомост.  Активът  все още работи , в движение е и може да извършва успешно работата, за която
  е предназначен и се плащат данъци и застраховки за него. Какво трябва да се направи?
 • Получавам доход само от трудов договор. Мога ли да ползвам облекчението за млади семейства,
  чрез работодателя си?
 • Служител получава предложение от конкурентна фирма да бъде назначен на работа при по-добри условия. Новата фирма настоява той да започне работа веднага, докато настоящият му трудов договор предвижда 3-месечен срок за предизвестие. Работодателят е изплатил в срок аванса на заплатата и част от остатъка, но се е забавил с една седмица да изплати остатъка от месечното възнаграждение. Общият размер на изплатеното месечно възнаграж-дение възлиза на около 80% от заплатата. Може ли служителят да прекрати ТД без предизвестие?
 • Фирмата плаща тримесечни авансови вноски. През Ноември установихме, че печалбата за годината ще е доста по-ниска от предполагаемата и че до момента сме платили повече авансови вноски от колкото очакваме да бъде целия данък за годината. Можем ли да не плащаме повече авансови вноски и да възстановим вече платения данък?
 • Има ли право на облекчение за 2014 г., работник с намалена работоспособност, на който ТЕЛК решението е валидно до 17.01.2014 г.?
 • Работодател решава едностранно да премести работното място на работниците си в друго предприятие, в същия град. Може ли работниците да прекратят трудовите си договори без предизвестие?
 • Може ли да сумираме стойността на няколко актива и те да се заведат като един,  така че да надхвърлят определения праг в предприятието и да се отчетат в амортизационния план като ДМА?
 • Фирмата ни закупи автомобил с хомологация N1. Може ли да ползваме ДДС по покупката и необходимо ли е да правим нещо допълнително във връзка с възстановяването?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: