Дискусионен панел

дата: 05.09.2017

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 19 мин

гледания: 23

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • При сключване на допълнителен трудов договор при същия работодател, трудовото възнаграждение обвързва ли се с минималната работна заплата или не?
  • ДЗЗД е изпълнило работата за която е учредено. Регистрирано е по ЗДДС. Кога се прекратява регистрацията по ЗДДС?
  • Ако данъчни влязат на проверка в магазина ми, в кой момент са длъжни да се легитимират?
  • Има ли право да получава парично обезщетение за бременност и раждане до 410 календарни дни и за периода на отглеждане на малко дете до 2 годишна възраст лице, което започва работа през тези периоди и по втори трудов договор?
  • Длъжен ли съм да разпиша протокол от извършена проверка, ако в протокола се установяват факти само въз основа на документи, които се намират при органите по приходите, т.е. без да са ми изискани никакви допълнителни документи, справки или обяснения?
  • Закупихме миналата година лек автомобил втора употреба от дилър на употребявани автомобили в България. Фактурата, която ни е издадена е без ДДС, като основание е посочен чл.143 от ЗДДС. Фактурата е осчетоводена, когато фирмата не е била регистрирана по ЗДДС, без право на данъчен кредит. Лекият автомобил не е заведен като ДМА, тъй като фактурата е за стойност под 700.00 лв. Възможно ли е сега да продадем лекия автомобил? Може ли да е на цена по-ниска от придобитата? Какъв документ трябва да се издаде при продажбата? Трябва ли да се начисли ДДС? Как трябва да се отрази продажбата в дневника за продажби /фирмата вече е регистрирана по ЗДДС/?
  • Местно физическо лице работи на основен трудов договор при пълен работен ден. Същевременно е избрано за домоуправител от общото събрание на етажната собственост, в която живее, с месечно възнаграждение от 260 лв. Трябва ли да се сключи граждански договор и какви осигуровки и данъци се дължат?
  • Нов клиент, регистриран като ЧЗП отглежда лавандула и е регистриран по ЗДДС, но казва, че при старата счетоводителка не е внасял ДДС, вноската я инвестирал. Възможно ли е това?
  • Ако данъчните съставят ревизионния доклад след изтичане на срока на ревизия, ще бъде ли издадения след това ревизионен акт нищожен?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: