Дискусионен панел

дата: 08.08.2017

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 15 мин

гледания: 16

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • Българска фирма регистрирана по ДДС получава фактура от фирма от Израел за извършена услуга - консултация. Въпросната консултация е извършена в Израел. Трябва ли българската фирма да си самоначисли ДДС и на какво основание?
  • През 2013г. е образувано изпълнително дело за данъчни осигурителни задължения и глоби по административни наказания за период от 2008г. до 2013г. Няма данни за предприемане на действия по принудително изпълнение: запор, възбрана, опис, публична продан. От лицето не са получавани писма и покани за доброволно плащане. До колко образуваното изпълнително дело спира (прекъсва) давността? Ако не поражда тези действия, то пред публичния изпълнител ли трябва да се предяви възражения или пред НАП и по какъв ред?
  • Може ли да се получи информация за регистрирана СТМ и от къде?
  • Миналата година продадохме стока на клиент, сега той се обади и каза, че не може да я продаде и иска да ни я върне. Проблем ли е да му издадем кредитно известие към фактурата за цялата стойност на сделката с над година закъснение?
  • Колко пъти могат да ми направят проверка от ИТ? Има ли някакво ограничение за определен брой проверки в рамките на една година или за друг период?
  • Съставиха ми акт за превишена скорост. Пред кого мога да го обжалвам и в какъв срок?
  • Получихме фактура за комисионна от физическо лице в Дубай, във връзка с комисионна за продажба на стоки изнесени от България за Ливан. Според това, което чета, трябва да се издаде прокотол по чл.117, но не ми става съвсем ясно и в двата дневника ли трябва да покажа протокола, тоест дали имаме право да ползваме данъчния кредит.
  • Ако не владея български език, длъжни ли са лицата, които ми съставят акт да ми го преведат?
  • Необходимо ли е да се уведомява ИА ГИТ за изпълнените предписания?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: