Дискусионен панел

дата: 20.09.2016

лектор:

продължителност: 16 мин

гледания: 66

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • При освобождаване от длъжност, считано от 01,09,2016 г., базов месец за обезщетение по чл.224, ал.1 е м.08.2016 г. БТВ за м.08.2016 е в размер на 1033,20 лв. в това число ползвани 2 дни платен отпуск, как да се изчисли обезщетението за неизползвани 24 работни дни отпуск за 2016 г. по реда на чл.177 от КТ?
  • Аз съм физическо лице, регистрирано като ЗП. Произвеждам праскови, част от които продавам на борсата. Задължен ли съм да имам касов апарат?
  • Необходимо ли е да се въвежда сумирано изчисляване на РВ, когато някои от работниците работят в Събота и почиват в Неделя и Понеделник? Работата в Събота може ли да се счита за извънреден труд?
  • Ако лице замине в командировка, която е определена за 7 календарни дни, но заминава в първия ден примерно в 12.30, а се прибира на седми ден в 11, колко дни се счита, че ще бъдат изплатени, 7 или 5? Във фирмата смятат 5 дни, защото двата дни са непълни. Твърдят, че командировка в чужбина се изплаща от момента на напускане на граница и е за определени часове, а не за целият ден.
  • Наехме сървър на територията на Русия и ще имаме фактура за това, трябва ли да съставяме протокол по чл. 117 и да включим фактурата в дневник покупки и продажби?
  • При нормално отчитане на работно време за месец от 21 работни дни, работникът е работил 22 дни. Има положен 1 ден извънреден труд, който ден обаче е национален празник. Какво заплащане се дължи в този случай, ако приемем, че брутната му заплата за 21 дни е 500 лв.?
  • Необходимо ли е самоосигуряващо лице да подава декларация по чл.50? В случая е управител на ООД, както и неговия съдружник. Осигуряват се върху 420лв. и след премахване на вноските по осигуровките за година върху остатъка им се начислява данък.
  • Необходимо ли е работодателя да зачете трудов стаж за работа на същата длъжност, но в предприятие с различна дейност? Например: Предприятието ни произвежда електроника за автомобилната индустрия. Назначаваме техник електроника, който има стаж на същата длъжност, но в компании с различна дейност – не в автомобилната индустрия. Нашата дейност, както и електрониката, с която се работи, са значително по-различни от всички останали. Следва ли да зачетем стажа на такъв служител от другите му работодатели?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: