Дискусионен панел

дата: 21.10.2014

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 37 мин

гледания: 76

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани казуси(по реда на тяхното коментиране):

 • Сключен е  граждански договор, който се отнася за 08.2014, но е изплатен в м. 10.2014г. Трябва ли да се удържа данък и да се подава декларация по чл.55 от ЗДДФЛ за последното тримесечие?
 • Дължи ли се обезщетение по чл.222 ал.2 и ал.3 от КТ за лице по договор за управление и контрол?
 • Започнах работа на договор по заместване за една година. Има възможност да започна постоянна работа през месец декември. Какъв срок предизвестие дължа и могат ли по някакъв начин да ми попречат да напусна, и по този начин да изгубя другата работа? Трябва ли в заявлението да посочвам конкретната причина за напускане? Ако напусна отпуската ми остава ли си и на другото работно място?
 • Може ли договор за оперативен лизинг да се наложи да бъде осчетоводен като договор за финансов лизинг?
 • Кога и как се прекратява договор по заместване със служителка, която е в отпуск за отглеждане на дете до 2 годишна възраст?
 • Фирмата ни чества годишнина от създаването си и закупува подаръци с наименованието на фирмата, торта, напитки и др. хранителни продукти. Плаща наем за помещение за събитието.
 • Mогат ли подаръците да се третират като разходи за реклама на основание ал.1 т.33 от ДР на ЗКПО? Стойността на някои от подаръците надхвърля 30 лв. Това означава ли, че фактурата трябва да се осчетоводи с право на ДК? Закупените торта, напитки и др. хранителни продукти могат ли да се третират като представителни разходи? Как се третира наемът на помещението за събитието?
 • Включват ли се сумите, изплатени от средствата за социални разходи, за които се дължат осигурителни вноски, при определяне на минималния осигурителен доход?
 • Чуждестранно физическо лице има статут на постоянно пребиваващ в България. При продажбата на недвижим имот в държавата на своето гражданство, къде трябва да се обложи с данък лицето?
 • Как се приспадат 10% облекчения за застраховки Живот по трудови правотношения?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: