Дискусионен панел

дата: 08.09.2016

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 13 мин

гледания: 56

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

 • Фирмата ни има автомобил на оперативен лизинг - джип. За всички фактури, които получаваме във връзка с експлоатацията му ползваме данъчен кредит. Колата се ползва от Управителя на Дружеството. Трябва ли върху всички разходи да начислявам 10% данък върху разходите?
 • Фирма регистрирана по ЗДДС сключва договор с Евробет и става букмейкърски пункт. По договор ще получава % от сумата на залозите, която сума ще получава касово автоматично след края на деня (на баланса, който вади в края на деня си пише каква сума е за фирмата). Ние трябва ли на края на месеца да издаваме фактура- с ДДС или без ДДС? Как да отчитам този приход?
 • Имам закупени самолетни билети от фирма eSky, за които имам издадени протоколи. Тези протоколи трябва ли да бъдат включени в дневниците за покупки? Трябва ли да бъдат издадени протоколи по чл. 117 със ставка нула?
 • Следва ли при сключване и прекратяване на ДУК същият да се обяви и в търговския регистър и НАП и по какъв начин се прекратява ДУК?
 • Искаме да обезценим стоки, тъй като са с влошено качество. След това тези стоки ще ги продадем на новата, по-ниска цена, която е под доставната. Как ще се осчетоводи обезценката и продажбата? Какъв е данъчния ефект, относно ЗКПО и ДДС?
 • Фирмата ни се занимава с продажби на облекло. Нямаме регистрация по ДДС. Отскоро направихме сайт и продаваме онлайн с доставки по куриерска служба за страната. Още нямаме продажби извън страната. Попадаме ли в хипотеза "дистанционни доставки" и съответно трябва ли да сме регистрирани по ДДС?
 • Получихме фактура за извършена услуга (обучение-семинар) от фирма от ЕС, която е организация с нестопанска цел и не е регистрирана по ДДС. Обучението се извърши на тяхна територия. От друга страна ние сме регистрирани по ДДС.
  Трябва ли да съставим протокол по чл. 117 от ЗДДС, като се приложи чл. 21, ал. 2 от ЗДДС или не се издава протокол според чл. 21, ал. 4 от ЗДДС? Ако съставяме протокол, с какво основание и как следва да се включи в дневници за покупките и продажбите? В кои колони трябва да се отрази?
 • Има ли срок, в който работодателят следва да даде отговор на молба за прекратяване на трудово правоотношение по взаимно съгласие, подадена от работника?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: