Дискусионен панел

дата: 02.08.2016

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 42 мин

гледания: 50

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани казуси (по реда на тяхното коментиране):

 • Трудовото ми правоотношение беше прекратено поради съкращаване на щата. Беше ми изплатено обезщетение за неизползван платен годишен отпуск, както и обезщетение за неспазено предизвестие. Работодателят обаче не ми изплати обезщетение за оставане без работа по чл. 222 от Кодекса на труда в размер на едномесечно брутно трудово възнаграждение. Въпросът ми е кога работодателят има задължение да ми изплати такова обезщетение?
  • При технически проблем на обект номерата на фактурите са се превъртели с 200 напред. За тези номера ние нямаме издадени фактури и няма какво да анулираме. Какво трябва да направим в случая за  да не сме уязвими при данъчна проверка .
 • Фирмата има привлечен капитал. В резултат на това прилага режим на слаба капитализация от 2012г. насам. Към момента няма изгледи фирмата да успее да излезе от този режим. Има ли срок в който може да се прилага слабата капитализация и кога следва да има обратно проявление, ако фирмата не успее да да покрие взетият заем и привлеченият капитал остане 3 пъти по-голям от собственият още няколко години?
 • По кой член от закона трябва да ме освободят от работа, когато фирмата се премества във друг град?
  • Признава ли се данъчен кредит при покупка на материали за ремонт на фирмен офис, закупен без ползване на данъчен кредит?
 • Предложиха ми нова длъжност, но с по-ниско заплащане, в друг цех, при друго работно време, като всичките нови предложения са в ущърб на мен. Предложението е направено във връзка със съкращения, които не са започнали. Няма документи и само се говори. Могат ли да ме съкратят или уволнят за това, че не се съгласявам с новата длъжност?
 • Регистрирах фирма на мое име и съм сам в дружеството. Искам да се регистрирам по ДДС. Четох, че трябва да подпиша договор за управление с дружеството или по-точно със себе си. Това за определяне на сумата за осигуряване ли е? Каква сума е редно да определя? 420-2600 ли е границата? Мога ли сам да правя преводи към НАП или съм длъжен да подпиша договор със счетоводна фирма? Декларират ли се в НАП, както трудовите договори?
 • Плаща ли се обезщетение по чл. 222 при два трудови договора към един работодател и как се подава образец 1?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: