Дискусионен панел

дата: 05.07.2016

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 25 мин

гледания: 30

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

 • Има ли полза, работодател формално да назначи съкратена майка, която сама си плаща ЗО по Декл.№7 и получава обезщетение? На 16.07.16г. детето навършва 1г. и ако майката започне работа, кога после ще може да бъде освободена, без да има нарушение?
 • Фирма, регистрирана по ЗДДС, издава INVOICE на немско училище за тенис – услуга за тренировки по тенис в Германия. Клиента няма ДДС номер. Доставката е освободена - свързана е с образование, спорт и физическо възпитание.
  Като основание за неначисляване на ДДС може ли да се приложи чл.41 от ЗДДС?
 • Как стои въпроса с приемането на стажанти на работа за няколко месеца? Какъв договор трябва да се сключи с тях и как ще се осигуряват?
 • Как трябва да се осигурява управителя на ЕООД, което е регистрирано в Регистъра на земеделските стопани?
 • Българско дружество изпраща стоки за групаж в Естония, като от Естония се стартира износ към Русия. В Естония българското дружество има само агент за митническо представителство. За износа са налице митнически декларации за износ, в които като износител е посочено българското дружество и получател – руската фирма.
  Какво е ДДС третирането на тази продажба?
 • Какво се случва с майчинството и обезщетението за отглеждане на дете, ако майката бъде съкратена в периода преди изтичане на 410-те дни?
 • Искам да напусна работа с едномесечно предизвестие, по време на което искам да си ползвам платения годишен отпуск.
  - Може ли работодателят да откаже да ми приеме предизвестието?
  - Трябва ли в дните, които остават след отпуска до изтичане на предизвестието да ходя на работа?
 • Фирмата ни в България е регистрирана по ДДС, като от нея изпращаме свои стоки в нает склад в Румъния. Нямаме ДДС регистрация в Румъния. Транспортът на стоките започва на 09.06.2016г. и цената им на придобиване е 10 000 лв. От склада в Румъния фирмата ни ще извършва продажби на румънски дружества и граждани.
  Какво е ДДС третирането при изпращане на стоки в Румъния?
 • Трябва ли да се осигурява управител на дружеството, през времето, през което ползва обезщетение за бременност и раждане?
 • Ако договора на жена в отпуск за отглеждане на дете до 2 години бъде прекратен, може ли да продължи да ползва отпуск за отглеждане на дете и да получава обезщетение, ако започне работа при друг работодател?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: