Дискусионен панел

дата: 17.05.2016

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 26 мин

гледания: 64

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • Mога ли да изпратя с обратна разписка заявление/молба за прекратяване на трудовите взаимоотношения, докато съм в болнични? Ако работодателят се съгласи, прекратяването след изтичането на болничния ли ще влезе в сила?
  • Аз съм физическо лице. Наскоро придобих апартамент чрез замяна за земя. Сградата още не е с акт 16. Апартаментът също беше собственост на физическо лице. Дали ако реша да продам апартамента дължа ДДС?
  • Акционер с 12% дял в дружеството полага личен труд в него. С него е сключен договор по извънтрудово правоотношение в размер на 500лв. След приспадане на НПР, възнаграждението е под минималната работна заплата. В гражданския договор е уговорено, че лицето ще получи 4 брутни възнаграждения при прекратяване на договора. Как следва да третирам това обезщетение за данъчни цели?
  • Имам електронен магазин, на който са публикувани Общи условия за продажба на услуги. Когато клиентите се регистрират, за да направят поръчка през сайта, те се съгласяват с Общите условия. Тъй като се налага да направя промени в настоящия им вариант, искам да знам дали е необходимо да уведомя клиентите за това и как да го направя?
  • Наскоро фирмата, в която работя, се сля с друга. Новият работодател има ли право без мое съгласие да променя условията по съществуващия договор? Ако откажа да приема нови условия по договора, мога ли да прекратя трудовия си договор и ако да, на какво обезщетение за безработица ще имам право? 4 месеца по 7.20 лв на ден или съответстващ на осигурителния ми стаж и доход?
  • Задължително ли е вписването на дължимите обезщетения от работодателя в заповедта за освобождаване?
  • Наскоро поръчах стоки по интернет от български сайт, които искам да върна, но след като се свързах с доставчика, той отказа да ми възстанови сумата и каза, че може единствено да замени стоката. Това законосъобразно ли е и мога ли да предприема някакви действия срещу неговия отказ?
  • В какъв срок имам право да използвам данъчния кредит по протоколи за самоначисление, когато извършвам облагаеми доставки?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: