Дискусионен панел

дата: 07.10.2014

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 42 мин

гледания: 122

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани въпроси (по реда на тяхното коментиране):

  • Българска фирма, регистрирана по ДДС, извършва услуга на фирма от ЕС, също регистрирана по ДДС. Трудът се полага при получателя на услугата. Какво е ДДС третирането на тази сделка?
  • За какъв период може да се получи обезщетение за гледане на болен член от семейството?
  • Българска фирма, регистрирана за ДДС цели в България продава стоки на Френска фирма, която няма български ДДС номер. Френската фирма изпълнява ролята на посредник и продава стоките на друга българска фирма. Стоките не напускат България. Следва ли българската фирма да начисли ДДС във фактурата, издадена на френската фирма?
  • Упражнявам дейност като ЕТ. Желая да продължа да извършвам дейността си през ЕООД. Как мога да преобразувам ЕТ в ЕООД?
  • Когато едно лице е ползвало неплатен отпуск за отглеждане на дете до 8 години има ли право на платен отпуск след това?
  • През месец април дружество взема решение да разпредели дивидент на своите собственици – юридическо и физическо лице. Дивидентът е изплатен през месец септември. Поражда ли тази транзакция данъчни задължения за дружеството?
  • Съдружник съм в ООД. Желая да прекратя участието си в дружеството, но съдружникът ми отказва да купи дяловете ми. Как мога да изляза от ООД-то?
  • Австрийска фирма издава фактура на Българска фирма за такса участие в панаир и изложба, посветени на търговията с недвижими имоти във Виена, Австрия. Следва ли българската фирма да издаде протокол по чл. 117 от ЗДДС за самоначисляване?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: