Дискусионен панел

дата: 02.02.2016

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 10 мин

гледания: 66

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • Фирмата е ЕООД, регистрирана в Агенцията по вписванията през Юли, а е регистрирана по чл.100 по ЗДДС от 01.12.2015г. Извършва онлайн реклами в интернет. Има фактура от Фейсбук за платено пространство в Интернет през м. 10.2015г. Той е получател на доставката. Трябва ли да начисля ДДС, тъй като регистрацията по ДДС е от м.12.2015г.?
  • Завършил съм бакалавър "финансов контрол" и имам 3 години стаж като оперативен счетоводител в счетоводна къща. Мога ли да подписвам отчетите?
  • Имам ли право на обезщетение от бюрото по труда при граждански договор?
  • Как да се поправи грешно осчетоводено кредитно известие от доставчик от предходен период?
  • Дружеството на което водя счетоводство е микропредприятие съгласно новия закон. Трябва ли да изготвям и публикувам всички отчети?
  • Напускам работа на 31 декември 2015, като за текущата година имам неизползвани 25 дни годишен отпуск, както и 6 прехвърлени от 2014, т.е. имам общо 31 дни неизползван годишен отпуск. При напускане всичките дни ли ще ми бъдат изплатени, или само тези за 2015?
  • В момента съм в отпуск по майчинство, полагат ли ми се ваучери за храна?
  • По кой член от кодекса на труда ако бъда съкратен ще получавам обезщетение спрямо трудовият ми и осигурителен стаж?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: