Дискусионен панел по счетоводни, данъчни и ТРЗ казуси

дата: 16.09.2014

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 24 мин

гледания: 115

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани въпроси (по реда на тяхното коментиране):

  • Може ли работодател да използва диференцирани вноски за застраховка „Живот” на своите служители като допълнително стимулиране?
  • Достатъчно ли е работодателят да сложи резолюция "Да" на молба за прекратяване от работника?
  • Дружество А продава на лизинг на дружество Б. По време на лизинга страните решават да прекратят договора. Дружество А изплаща на дружество Б бонификация за добро стопанисване на актива. Какви са ДДС ефектите?
  • Как се третира взето решение за изплащане на бонус (например 20 000 лв.) към управител за постигнати резултати в месец декември 2014г? Признава ли се за разход тази премия? Декларира ли се премията от физическото лице в ГДД?
  • Трябва ли физическо лице, регистрирано по ЗДДС да начисли ДДС при продажба на нов недвижим имот?
  • Как се изчислява допълнителното трудово възнаграждение за трудов стаж и професионален опит - поотделно за придобит трудов стаж и за професионален опит или чрез общ месечен процент за двете заедно?
  • Българска фирма извършва консултантска услуга към индийска фирма в размер на 80 000 лв. При плащането индийската фирма ни удържа данък при източника в размер на 25,75%. Дължим ли корпоративен данък за този доход?
  • Отписване на вземане от клиенти и отписване на задължение към доставчик - как се отчита и какъв е данъчният ефект в ГДД?
  • Може ли майка да получава възнаграждение за извънтрудово правоотношение, докато се намира в отпуск от 135 до 410 дни?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: