Дискусионен панел

дата: 08.09.2015

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 18 мин

гледания: 29

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

 • Сега съм бременна в първия месец и същевременно започнах и работа и съм назначена на трудов договор. Имам ли право на обезщетение за майчинство, при положение, че в момента на раждането ще имам само 9 месеца трудов стаж?
 • Може ли да се прекрати срочен трудов договор, сключен за срок от 6 месеца и допълнителна клауза за срок на изпитване в полза на работодателя, също за 6 месеца, когато работника е в болнични и на какво основание?
 • Дружество получава заповед за възлагане на ревизия. Поради скорошна смяна на счетоводното предприятие и поради отсъствие на управителя за дълъг период от време дружеството не може да представи исканите документи в срок. Възможно ли е да се потърси отлагане на ревизионното производство от страна на дружеството?
 • От няколко месеца работя по Трудов договор по чл. 67, ал. 1, т. 1 (трудов договор за неопределено време). Желанието ми е да напусна по възможно най-бързия начин. Подадох молба за прекратяване на трудовите взаимоотношения, но работодателят ми не желае да ме освободи без предизвестие в рамките на 1 месец. Какви ще са последствията за мен ако не спазя неговите изисквания и спра да ходя на работа?
 • Когато един работник полага труд по три трудови правоотношения, съответно на 4/3/1 часа, придобие право на пенсия и реши да прекрати трудовата си кариера, и тримата ли работодатели следва да изплатат обезщетението при пенсиониране?
 • Имаме служител, който претърпя злополука и в следствие загуби ръката си. Не е трудова злополука. Беше болничен 6 месеца и после ТЕЛК му дадоха допълнително 3 месеца. Като свърши времето от ТЕЛК служителят ни предупреди, че иска да напусне. Ако прекратим трудовия договор със служителя по взаимно съгласие, дължим ли му някакви обезщетения и какви са те?
 • Дружество има сключени писмени договори за доставка с клиенти, в които не е уговорено количество и обща стойност, но в даден момент общата стойност по договора може да мине 15 000лв. Може ли всяка отделна доставка да се плаща в брой (ако е под 15 000лв), нищо че в даден момент могат да минат 15 000 лв. като обща стойност?
 • Френско дружество купува стоки от Българско дружество и после ги продава на друго Българско дружество. Стоките се намират в България и не напускат пределите на страната. Какво е ДДС третирането на тази сделка?


 • Всички семинари от тази дата

  Кои лица подлежат на регистрация по ЗДДС, условия и срокове за регистрация; Видове регистрации; Регистрация на физически лица; Дерегистрация по ЗДДС; Кога е изгодна...

  лектор: Димитър Пашов

  продължителност: 44 мин

  гледания: 233

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Видовете нормативно признати разходи; Видове граждански договори; Разликите между граждански и трудов договор; Осигуровки при граждански договор.

  лектор: Николай Иванов

  продължителност: 35 мин

  гледания: 101

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Проверката по делегация; Проверките за установяване на административни нарушения; Проверките по несъстоятелност; Ревизия; Правила за доказване на обстоятелства; Спиране на...

  лектор: адв. Слави Микински

  продължителност: 40 мин

  гледания: 64

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Дискусия по счетоводни, данъчни и правни казуси поставени от публиката. На въпросите отговаря екип експерти от Kreston BulMar.

  лектор: екип експерти (?)

  продължителност: 18 мин

  гледания: 29

  продава се само в пакет
  Купи всички семинари от тази дата

  При пакетно купуване на трите семинара от тази дата, вие ползвате 20% отстъпка спрямо единичната цена. Като допълнителен бонус получавате и дискусионния панел.

  Цена:
  15 лв.

  Купи
  Общо цена:
  0 лв.


Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: