Дискусионен панел

дата: 21.07.2015

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 21 мин

гледания: 55

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани казуси (по реда на тяхното коментиране):

 • Извършена е спедиторска услуга по повод транспорт на стоки от България до Унгария. Спедиторът е българска фирма, а възложителя на превоза - друга фирма регистрирана в Унгария. Къде е мястото на изпълнение на услугата, която извършва спедитора и трябва ли във фактурата която спедитора ще издаде на Унгарската фирма да се начислява ДДС? А ако възложителя е Българска фирма, а Транспорта е за ЕС, тогава начислява ли се ДДС?
 • Мога ли да ползвам данъчен кредит за лимузина?
 • След като се криминализира укриването на задължителни осигурителни вноски и тежестта на наказанието е в зависимост от критерия „големи размери” и „особено големи размери”, то за какъв период от време следва да се определят тези размери  – месец, година или повече?
 • След последните законови промени, подлежат ли на обжалване пред Върховния касационен съд трудово-правните спорове?
 • Мога ли да ползвам данъчен кредит за актив, за който в началото не съм ползвал ДК, защото са извършвани освободени доставки? Сега вече се използва за облагаеми, но фактурата за придобиване не е отразена в дневник покупки.
 • Българска фирма със 100% немско участие, която се занимава с търговия на стоки само на дистрибутори, купува сграда, в която има складова и офис част. В момента се прави преустройство като се дострояват зали за обучения. В тях ще се провеждат обучения свързани с нови артикули и новости в монтажната част. Тъй като към залите ще има и кухненски бокс, със закупена кухненска техника, ще може ли да ползва данъчен кредит на ДА и трябва ли да се третират разходите за амортизации, като представителен разход?
 • Какво се случва, ако дружество, което не е било пререгистрирано в законоустановения срок, притежава недвижими имоти?
 • Възможно ли е работодател да сключи трудов договор с нов служител, който твърди, че трудовата му книжка е загубена?


 • Всички семинари от тази дата

  Данъчен кредит при леки автомобили и мотоциклети; Пълен и частичен данъчен кредит; Изчисляване на частичен данъчен кредит; Корекция на данъчен кредит; Санкции за некоректно...

  лектор: Методи Христов

  продължителност: 38 мин

  гледания: 327

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Непълно работно време; Ненормиран работен ден; Почивки и отпуските при различните видове РВ; Отчитане на РВ; Непълен работен ден; Вътрешно заместване; Дневни трудови договори;...

  лектор: Николай Иванов

  продължителност: 30 мин

  гледания: 49

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Данъка при източника; Прилагане на СИДДО; Санкциите при неспазване на разпоредбите на ЗКПО; Данък върху разхода; Представителни разходи; Социални разходи предоставени в натура;...

  лектор: Вера Русинова

  продължителност: 34 мин

  гледания: 225

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Четирима експерти отговарят на въпроси по счетоводни, данъчни и осигурителни казуси, поставени от публиката

  лектор: екип експерти (?)

  продължителност: 21 мин

  гледания: 55

  продава се само в пакет
  Купи всички семинари от тази дата

  При пакетно купуване на трите семинара от тази дата, вие ползвате 20% отстъпка спрямо единичната цена. Като допълнителен бонус получавате и дискусионния панел.

  Цена:
  15 лв.

  Купи
  Общо цена:
  0 лв.


Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: