Дискусионен панел

дата: 02.06.2015

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 20 мин

гледания: 31

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно обсъдени казуси (по реда на тяхното коментиране):

  • Защо отпуска за майчинство се зачита за трудов и осигурителен стаж, а не се включва при определянето на възнаграждението за придобит трудов стаж и професионален опит?
  • Имам актив, който не се използва от 01.01.2014. През 2015 искам да го консервирам. Какъв е редът за това и какви ще бъдат счетоводните и данъчните ефекти?
  • Имам клиент, който отдава под наем един от своите автомобили на негов доставчик от Гърция. Автомобилът ще се ползва за седмица в Гърция. Къде трябва да бъде мястото на изпълнение?
  • В рамките на календарната година предприятие закупува стоки от свой доставчик. В края на годината, поради достигнат оборот, доставчикът възстановява 10% от стойността на закупените стоки. Какво е правилното счетоводно третиране на тази възстановена сума?
  • Може ли майка на дете до 3-годишна възраст да се уволни, поради съкращаване в щата, без разрешение от Инспекцията по труда?
  • Ние сме онлайн магазин и от тази година започнахме да продаваме стоките си (дрехи) в други държави от ЕС на физически лица. Дали сме длъжни да се регистрираме по ДДС в държавата, от която имаме поръчки (Полша)?
  • Фирма е регистрирана по системата MOSS. Фирмата извършва услуга на Чуждестранно физическо лице. Лицето е посочило, че е гражданин на Люксембург. Банковата сметка, от която е извършено плащането, е унгарска. IP адреса, през който е направена поръчката, също е унгарски. Посоченият телефонен номер е от Германия. С каква ДДС ставка трябва фирмата да обложи услугата?
  • Стоки с влошено качество се обезценяват до 10% от цената им на придобиване - реализира се разход за обезценка. След това тези стоки се продават на ниска цена (в повечето случаи под доставната) - реализира се приход от продажба на стоки. Какъв е данъчният ефект при обезценката и продажбата на стоките, относно ЗКПО и ДДС?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: