Дискусионен панел

дата: 18.09.2018

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 10 мин

гледания: 13

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани теми (по реда на тяхното коментиране):

  • Може ли работодател да реши да плати повече БРЗ като обезщетение по чл. 222, ал. 3 - по-точно, ако служител е работил 5 години, работодателят да му изплати не 2 брутни заплата, а 6?
  • Фирма, регистрирана по ЗДДС в България, купува машина от фирма, регистрирана по ДДС в Германия. Машината е транспортирана в Испания, където ще бъде отдавана под наем на испанска фирма. Какви задължения относно начисляването на ДДС и показването му в дневника на покупките има българската фирма, според ЗДДС?
  • В следствие на извършена ревизия на представляваното от мен дружество беше съставен ревизионен акт. Обжалвахме ревизионния акт пред Дирекция ОДОП, но директорът го потвърди изцяло. Можем ли да обжалваме решението на директора?
  • Какви осигуровки се внасят на пенсионер с ТЕЛК над 50% намалена работоспособност, който работи на граждански договор? Не е осигурен на друго основание и не желае да се осигурява допълнително за ДОО и ДЗПО.
  • Преди време, в следствие на извършена ревизия, ни беше издаден ревизионен акт. Обжалвахме го пред контролните органи, но от тогава мина доста време, а решение така и не получихме. Как да разберем какво е решението на контролния орган?
  • Новорегистрирана фирма сме, регистрирани по ДДС. Все още нямаме приходи от дейността. На етап сме закупуване на активи. Закупуваме машини втора употреба от Италия след участие на спечелен търг. Фирмата, която организира и продава машините е регистрирана по ДДС. При издаване на Инвойс фактура не се начислява ДДС. Имаме ли право и кога да си теглим ДДС-то за закупените дълготрайни активи /машини за извършване на дейността/?
  • Писаха ми акт за превишена скорост, но пропуснах да го обжалвам. Мина известно време и получих Наказателно постановление. Сега мога ли да обжалвам директно наказателното постановление?
  • Прекратен трудов договор на лице от 16.01.2017 г. с едномесечно предизвестие. На лицето трябва да се изплати обезщетение по чл.222, ал.1 за оставане без работа за срок от 1м. след съкращаването. От коя дата ще започне самото обезщетение и до кога?
  • Дружество, регистрирано по ДДС, отдава под наем на австрийско дружество с валиден VAT номер, недвижим имот (склад). Издаваме invoice в началото на месеца с уговорения наем, например 100 евро. Мястото на изпълнение при доставка на услуга, свързана с недвижим имот, е мястото на неговото местоположение, т.е. България и трябва да издам фактура с ДДС. Правилно ли тълкувам и ако да, как следва да начисля ДДС-то?Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

  • Семинара
Цена: