Дискусионен панел

дата: 18.08.2015

лектор: екип експерти (?)

продължителност: 24 мин

гледания: 35

продава се само в пакет
(дневен или по-голям виж)

Не можете да пуснете видеото защото флаш плеърът на браузъра ви е изключен.

Описание как се активира флаш плеър може да видите на:

- за браузър Firefox

- за браузър Chrome


*За браузър Chrome e нужно да е включена опцията за позволяване на флаш съдържание и да е ИЗКЛЮЧЕНА опцията да пита преди да пусне флаш съдържание


Конкретно разгледани казуси (по реда на тяхното коментиране):

 • Българска фирма, регистрирана по ДДС, извършва транспортни услуги в Европейския съюз, като началото на транспорта e в Германия. Един от клиентите ни няма валиден VAT номер. Твърди, че е регистриран по ДДС, но бил като българското ЕТ. В такъв случай без VAT номер следва ли да начислим ДДС във фактурата за клиента, след като мястото на започване на транспорта е ЕС? Би следвало да има ДДС, ако транспортът започваше в България. В коя клетка на дневника за продажби ще намери приложение тази фактура?
 • Българска фирма внася стоки от Китай. Китайската фирма е получила плащането във връзка със сделката и е доставила стоките до България. Предназначението на вноса е стоките да се доставят към Франция. Българската фирма действа от свое име и за своя сметка. Какво трябва да бъде данъчното третиране и документиране според ЗДДС в този случай?
 • Какво предвижда законопроекта на ЗС по отношение на задължителния финансов одит?
 • Има ли право на отпуск при граждански договор?
 • Българска фирма купува стоки от Китай, които плаща на китайската фирма и продава на фирма в Германия. Стоката пътува директно до Германия. Българската фирма действа от свое име и за своя сметка и не е комисионер на германската. Счита ли се сделката за ВОД, подава ли се VIES декларация и следва ли да декларира в системата “Интрастат”?
 • Фирма, занимаваща се с машинна обработка на стоманени изделия, е наела мотокар съгласно договор за наем. Признава ли се ДДС за данъчен кредит за разходи, свързани с ремонт, гориво и поддръжка на наетия актив?
 • Ако ме съкратят  по член 328  какви права имам, какво ще ми се изплати и какво да очаквам в бюрото по труда? Kолко месеца мога да получавам пари? Имам непрекъснат трудов стаж около 10 години
 • Какви са категориите предприятия, които законопроектът предвижда?


 • Всички семинари от тази дата

  Видове доставки на стоки в ЕС; Какво е ВОДС, къде е мястото на изпълнение, как се определя данъчната основа; Какво е ВОП; Тристранни операции; Дистанционни продажби; Доставки на...

  лектор: Александър Бояджиев

  продължителност: 66 мин

  гледания: 590

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Оценяване на биологични активи; Отчитане на трайни насаждения; Прилагане на метода на справедливата себестойност; Третиране на земеделски субсидии; Оповестявания по МСС 41.

  лектор: Борис Тенчев

  продължителност: 39 мин

  гледания: 164

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Правомощията на инспекторите по труда; Причините за проверка от ИТ; Необходими документи при проверка от ИТ; Най-честите предписания и санкции на налагани от ИТ.

  лектор:

  продължителност: 37 мин

  гледания: 78

  Цена:
  6 лв.

  Купи

  Дискусия по счетоводни, данъчни и правни казуси поставени от публиката. На въпросите отговаря екип експерти от Kreston BulMar.

  лектор: екип експерти (?)

  продължителност: 24 мин

  гледания: 35

  продава се само в пакет
  Купи всички семинари от тази дата

  При пакетно купуване на трите семинара от тази дата, вие ползвате 20% отстъпка спрямо единичната цена. Като допълнителен бонус получавате и дискусионния панел.

  Цена:
  15 лв.

  Купи
  Общо цена:
  0 лв.


Абонамент за онлайн семинари

Затвори

Чрез пакетите на едро имате възможност да получите всички семинари за определен период от време на много по-ниска цена, спрямо единичната цена. Може да закупите пакет от минал, настоящ или бъдещ период от време. Когато закупите абонамент за видео семинари, вие придобивате достъп до видеата, които са с дата на издаване в рамките на избрания от вас абонаментен период. Всички семинари от пакета, след като бъдат веднъж закупени, остават вечно в потребителския ви профил и могат да бъдат гледани неограничен брой пъти, по всяко време, за неограничен период, включително и извън периода на пакета.

Към всички пакети се дава и допълнителен безплатен бонус - всички дискусионни панели, които попадат в периода на избрания пакет. Дискусионните панели не се продават по единично и няма друг начин да се сдобиете с тях.

Цените на пакетите са както следва:

вид пакет цена (лв) съдържание отстъпка от единичната цена
дневен пакет 15 3 семинара + 1 дискусионен панел -20%
3-месечен пакет 72 18 семинара + 6 дискусионни панела -30%
6-месечен пакет 126 36 семинара + 12 дискусионни панела -40%
12-месечен пакет 216 72 семинара + 24 дискусионни панела -50%

Дневните пакети може да пазарувате в страница Семинари по дата.

 • Семинара
Цена: